Tgrt Haber
27 May 2022 10:07 - Güncelleme : 27 May 2022 10:17

Dizi oyuncusundan sokak ortasında cinayete teşebbüs: Abime namussuzluk yaptı! Sette de dehşet saçmış

Adana’da bir kafede çalışan Elif E. İle kafe sahibi Orhan K.’yi sokak ortasında kurşun yağmuruna tutan şüphelinin dizi oyuncusu olduğu anlaşıldı. Savunmasında ‘Abime namussuzluk yaptığı için vurdum’ diyen Mahmut Ç.’nin daha önce de rol aldığı dizi Sıfır Bir’in setinde birkaç kişiyi vurduğu ortaya çıktı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sanık Mahmut Ç.'nin daha önce dizi setinde de birkaç kişiyi vurduğu öğrenildi.
adana,oyuncu
Sanık Mahmut Ç.'nin daha önce dizi setinde de birkaç kişiyi vurduğu öğrenildi.

Adana’da çekilen internet dizisi Sıfır Bir’in oyuncusu Mahmut Ç., iki kişiyi vurduğu gerekçesiyle tutuklandı. Sokak ortasında kafe çalışanı Elif E. İle kafe sahibi Orhan K.’yi vuran Mahmut Ç.’nin savunmasında “Abime namussuzluk yaptığı için Elif’i vurdum” dediği öğrenildi.

KALDIRIMDA YÜRÜRKEN VURULDULAR

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde 25 Mayıs'ta meydana gelen olayda, idiaya göre, bir kafede çalışan Elif E. kafe sahibi Orhan K. ile birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada bir kişi tarafından vurularak yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Dizi oyuncusundan sokak ortasında cinayete teşebbüs: Abime namussuzluk yaptı! Sette de dehşet saçmış

BASKINLA GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada kadın ve erkeği, 22 yaşındaki Mahmut Ç.’nin vurduğunu belirledi. Polis şahsı Seyhan ilçesinde yaptığı baskınla gözaltına aldı.

“ABİME NAMUSSUZLUK YAPTI”

Emniyete götürülen Mahmut Ç.’nin ifadesinde, “Abime namussuzluk yaptığı için Elif’i vurdum” dediği öğrenildi. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Mahmut Ç., adliyeye sevk edildi. Polis, silahlı saldırıyı azmettirdiği öne sürülen Ramazan E.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

DİZİ SETİNDE DEHŞET SAÇMIŞ

 Bu arada Mahmut Ç.’nin internet üzerinden yayınlanan “Sıfır Bir” dizinde oynadığı öğrenildi. Mahmut Ç.’nin dizide de birkaç kişiyi vurduğu için polis tarafından yakalanıp adli tıpa getirildiği, bu sırada da konuştuğu sahnelerin olduğu belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...