Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 12:25 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 12:32

Doğal gaz isyanı! Mahalle sokağa döküldü

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bir mahalleye doğal gaz verilirken hemen karşısındaki mahalleye hat döşenmeyince mahalleli ayaklandı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Fotoğraf (İHA)
Afyonkarahisar,doğal gaz
Fotoğraf (İHA)

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde doğalgaz firması tarafından bir mahalleye doğalgaz hattı döşendi. Karşıda bulunan Kale Mahallesi halkıda kendilerine doğalgaz gelecek ümidiyle beklerken bir türlü mahalleye hat döşenmedi.

Doğal gaz isyanı! Mahalle sokağa döküldü

Mahallelide son çare olarak sokağa dökülerek kendilerine doğalgaz gelmesini istediklerini belirterek açıklamalarda bulundular. Kapılarının önünden geçen doğalgazın kendilerine verilmediğini belirten mahalle halkı, şimdi yetkililerden bir çözüm bekliyor.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Mahalle sakinlerinden Kamil Kapu isimli vatandaş, “Kale Mahallesi sakinleri olarak karşı mahalleye doğalgaz geldi karşısındaki mahalleye, kale mahallesine girmiyor. Bu neden kaynaklanıyor acaba? Bir sebep olmalı biz mahalle sakinleri olarak toplandık yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştu.

Doğal gaz isyanı! Mahalle sokağa döküldü

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...