Tgrt Haber
13 Şubat 2019 10:50

Doğal gaz patlamasında yaralanan bir kadın hayatını kaybetti

Gaziantep'te doğal gaz patlamasında yaralanan bir kadının hayatını kaybettiği bildirildi.

Doğal gaz patlamasında yaralanan bir kadın hayatını kaybetti
doğal gaz

Merkez Şahinbey ilçesi İstiklal Mahallesi 76006 Nolu Sokak'taki 3  katlı bir binada meydana gelen doğal gaz patlamasında, eşi Mehmet Bilici (85) ile  birlikte yaralanan Ayşe Bilici (90), tedavi gördüğü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Yaşlı çiftin oğlu Hacı Memik Bilici, yaptığı açıklamada,  anne ve babasının 5 ay önce bu binaya taşındığını söyledi.

Anne ve babasının, merdivenlerden rahat bir şekilde çıkabilmek ve kız  kardeşine yakın bir yerde oturabilmek için bu eve taşındıklarını aktaran Bilici,  "Bahçelievler Mahallesi'nde kendi evlerinde oturuyorlardı. Kardeşim ilgilensin  diye bu evi tuttuk." dedi.

Bilici'nin kızı Ayşe Fatma Tatlı da doktorların, annesi hastaneye ilk  getirildiğinde hayati tehlikesinin olmadığını ifade ettiklerini dile getirerek,  "Bilinci açıktı, Anne dediğimizde bize bakıyordu, ama cevap vermiyordu. Patlama  sırasında bacağından yaralanmıştı. Annemi kaybettik, doktorları iç kanamadan  öldüğünü söylediler." diye konuştu.

Öte yandan Bilici'nin eşi Mehmet Bilici'nin yoğun bakım ünitesindeki  tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...