Tgrt Haber
27 May 2022 13:16 - Güncelleme : 27 May 2022 13:19

Doğalgaz düzenekli tuzak kuran baba ile oğlu tutuklandı

Bursa’da boşanma aşamasındaki eşinin evinin kapısına doğalgazlı tuzak kuran adam ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Doğalgaz düzenekli tuzak kuran baba ile oğlu tutuklandı
Doğalgaz,tuzak,Tutuklama,Bursa

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda, kocasıyla boşanma aşamasından olan N.T’nin yaşadığı evden binaya yoğun bir şekilde doğalgaz kokusu yayıldı. Kadının komşularının bu durumu fark etmesi üzerine hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine çok sayıda gönderilen polis, sağlık ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

Olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden ekipler, ilk önce binanın doğalgaz ve elektriğini kestiler. Daha sonrasında binada bulunan bütün vatandaşlar tahliye edildi.

KOCASI VE OĞLU TUTUKLANDI

Dairenin kapısını açan ekipler, elektrik fişine takılı şekilde kablolu düzenek kurularak doğalgaz vanalarının açık bırakıldığını tespit etti. Düzenek uzmanlar tarafından hemen etkisiz hale getirildi.

Olayın ardından harekete geçen polis ekipleri N.T.’nin boşanmak üzere olduğu kocası M.T. (66) ve oğlu M.T.'yi (34) olayın şüphelisi oldukları iddiasıyla gözaltına aldı.

TUZAĞA SKANDAL SAVUNMA

Emniyetteki işlemleri tamamlanan kadının kocası ve oğlu adliyeye sevk edildi. Hakkındaki iddiaları reddeden koca, emniyetten adliyeye sevk edilirken, "Onlar kendileri yaptı, beni öldürmek için" diyerek kendini savundu. Baba ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...