Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 08:34 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 08:37

Doğum gününde evinde intihar etti!

Aydın’da 27 yaşındaki Sedat Özen doğum gününde yakınları tarafından evinde pompalı tüfekle başından vurulmuş halde ölü bulundu. Ekipler tarafından yapılan incelemede Özen’in pompalı tüfekle başına ateş ederek hayatına son verdiği belirlendi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Doğum gününde evinde intihar etti!
aydın,intihar,doğum günü

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen olayda yaşadığı apartmanın önündeki alanda kendisi için düzenlenen doğum günü organizasyonunda ailesi ve yakınları ile yeni yaşını kutlayan Sedat Özen bir süre sonra evine çıktı.

KANLAR İÇİNDE YERDE BULUNDU

Kısa süre sonra silah sesi duyan yakınları, kontrol için Özen'in evine girdiklerinde genç adamı yerde kanlar içinde yatarken buldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İNTİHAR ETTİĞİ BELİRLENDİ

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler Özen'in pompalı tüfekle başına ateş ederek hayatına son verdiğini belirledi. Acı haberi alan Özen'in yakınları hüzne boğulurken, şahsın cansız bedeni gerekli olay yerin incelemesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Doğum gününde evinde intihar etti!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...