Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Kasım 2021 08:54

Son dakika! FETÖ'ye dört ile operasyon! Aralarında rütbeliler de var

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Hava Kuvvetleri Komutanlığı ‘mahrem hizmetler’ yapılanması soruşturmasında 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Gözaltına alınanlar arasında emekli albay, üsteğmen ve astsubay olduğu öğrenildi.

Son dakika! FETÖ'ye dört ile operasyon! Aralarında rütbeliler de var
fetö,operasyon,gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik operasyonlar kapsamında açılan soruşturmada 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Hava Kuvvetleri Komutanlığı içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, görev yaptıkları illerde büfe, bakkal, market gibi umuma açık iş yerlerindeki kontörlü sabit hatları kullanmak suretiyle sivil imamlar ile iletişim sağladıkları tespit edilen ve haklarında örgüt mensubu olduklarına dair ifadeler bulunan 8 şüpheli hakkında Ankara merkezli 4 ilde gözaltı kararı verdi.

ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER

Şüphelilerden 2’sinin biri emekli biri ihraç albay, 1’inin görevinden ihraç edilmiş üsteğmen, 5’inin de biri görevde astsubay olduğu ifade edildi. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...