Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2017 13:50

Düğünde çocukların kız kavgası kanlı bitti

Adana'da düğünde kız meselesi yüzünden 6 çocuğun karıştığı kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Düğünde çocukların kız kavgası kanlı bitti
düğün,,kavga,,kız kavgası,

Adana'da düğünde kız meselesi yüzünden kavga çıkınca 6 çocuğun karıştığı kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.Ç. (17), S.Ç. (15) ve arkadaşları mahallelerindeki düğüne gitti. Bu sırada İ.T. (16) ile H.I. da (17) arkadaşlarıyla birlikte düğüne katıldı. Düğüne H.Ç. ve H.I.'nın sevdiği kız da gelince iki grup arasında tartışma çıktı. H.Ç. sevdiği kıza H.I.'nın bakıp onunla konuşmak istemesine sinirlendi. Bunun üzerine iki grup arasında tartışma kavgaya dönüştü. Çocuklar düğün salonundan Kiremithane Mahallesi sokaklarına inerek bıçaklı kavga yaptı. Kavgada H.Ç. ile S.Ç. yaralandı. Şahıslar, iki kişiyi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulans ile yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yüreğir Başkent Hastanesi'ne kaldırılan H.Ç. kurtarılamayarak öldü. H.Ç.'nin son anları bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Diğer yaralının tedavisi ise Adana Şehir Hastanesi'nde devam ediyor.

Polis ise yaptığı operasyonda olaya karıştığı ileri sürülen İ.T. ve H.I.'yı yakaladı. Cinayet dedektifleri yaşı küçük olan zanlıları çocuk şube müdürlüğüne teslim etti. Polis olaya karıştığı ileri sürülen iki zanlıyı daha arıyor.

Bu arada otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırılan H.Ç.'nin cenazesi yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...