Tgrt Haber
30 Kasım 2021 17:44

Dünyanın en tehlikeli maddesi Tekirdağ'da ele geçirildi

Tekirdağ'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, dünyanın en tehlikeli maddesi olarak bilinen ve nükleer silah yapımında kullanılan kaliforniyum maddesinin yanı sıra, tarihi eser niteliği taşıyan servet değerinde Tevrat ele geçirildi.

Dünyanın en tehlikeli maddesi Tekirdağ'da ele geçirildi
KALİFORNİYUM,TEKİRDAĞ,OPERASYON

Tekirdağ'da düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda ele geçirilenler jandarma ekiplerini şaşkına çevirdi.

Çerkezköy'de jandarma ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon öncesi İstanbul’dan bazı şahısların ellerindeki tarihi eserleri ve nükleer silah yapımında kullanıldığı değerlendirilen kaliforniyum maddesini Çerkezköy’e getirip satacakları bilgisi üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

2 KİLOGRAM KALİFORNİYUM ELE GEÇİRİLDİ

Jandarma Çerkezköy İlçesinde Fevzi Paşa Mahallesinde şüpheli bir otomobili durdurdu. Yapılan aramada, tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen Tevrat, kavanoz içerisinde 2 kilogram kaliforniyum maddesi ve çeşitli dönemlere ait tarihi objeler ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan K.K, T.Ç, M.K. ve İ.Ö'nün jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Dünyanın en tehlikeli maddesi Tekirdağ'da ele geçirildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...