Tgrt Haber
27 Mart 2014 18:35

E-posta hesabının ele geçirildiği iddiası gerçek dışı

'Varank'ın elektronik posta hesabının ele geçirildiği' iddialarının gerçek dışı olduğu bildirildi.

E-posta hesabının ele geçirildiği iddiası gerçek dışı
varank,elektronik posta,iddialar gerçek dışı

Başbakanlık Başmüşaviri Mustafa Varank adına avukatı Fatih Erdöl tarafından yapılan açıklamada, "Varank'ın elektronik posta hesabının ele geçirildiği ve elektronik posta hesabında herhangi bir ses kaydının olduğu" iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu bildirildi. Başbakanlık Başmüşaviri Mustafa Varank adına avukatı Fatih Erdöl tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Sözcü Gazetesi başta olmak üzere çeşitli basın yayın organlarında müvekkilim Mustafa Varank’ın elektronik posta hesabından çalındığı iddiasıyla bazı uydurma ses kayıtlarıyla ilgili haberler yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı. Varank'ın elektronik posta hesabının ele geçirildiği ve elektronik posta hesabında herhangi bir ses kaydının olduğu iddialarının tamamen gerçek dışı olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Devleti ele geçirmeye çalışan paralel örgüt ve örgütün elebaşının müvekkilimden rahatsızlığı kamuoyunun malumudur. Ulusal güvenliği de tehdit eden ses kayıtlarına mesnet sağlamak amacıyla bu yalanlar ortaya atılmakta, müvekkilimin şahsına, kişilik haklarına alçakça saldırı düzenlenmektedir. Gerek müvekkilime, gerekse müvekkilim üzerinden, bağlı olduğu kurum ve kuruluşlara yönelik, kişilik haklarına, habercilik ilke ve ahlakına aykırılık teşkil eden bu saldırıların sorumlularına karşı ivedilikle gerekli hukuki yollara başvurulmaktadır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...