Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2022 12:45 - Güncelleme : 16 Ağustos 2022 12:56

Ece Erken, eşinin cinayet davasında sanıklar olayı anlatırken bayıldı

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Cinayete ilişkin davanın ilk duruşması başladı. Ece Erken eşinin cinayet davasında sanıklar ifade verirken ve olayı anlatırken fenalaşarak bayıldı. Başını sandalyeye vuran ünlü sunucunun sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı avukatı yaptı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fotoğraf: Arşiv
şafak mahmutyazıcıoğlu,ece erken,cinayet
Fotoğraf: Arşiv

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 27 Ocak'ta ortağı olduğu Yeşilköy'deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Yazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın ilk duruşması başladı.

19 sanıklı Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmeye başlayan cinayet davasında Avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken fenalık geçirerek mahkeme salonunda bayıldı.

Ünlü sunucunun avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül, salondan dışarı çıkarılan Ece Erken’in sağlık durumuyla ilgili adliye önünde açıklama yaptı.

SANIKLARIN İFADELERİNİ DUYUNCA BAYILDI

Ece Erken’in avukatı Pırıl Erkanlı Üçgül, “Duruşma öncesinde müvekkilimin çok zor bir psikolojiyle gelmişti. Fakat sanıkların ifadeleri ve olay anlatımları sırasında müvekkilimin başı dönerek düştü. Başını sandalyeye vurdu, dayanamadı. Çünkü ifade sırasında da ara ara dayanamıyordu zaten, müdahale ediyordu, doğru olmadığını ifade ediyordu. En son dayanabileceği nokta bu oldu. Dolayısıyla bu duruşmanın devamını sonuna kadar getiremedi. Zaten bayıldığı için kollarından kaldırarak getirdik. Arka kapıdan çıkışını yaptık, hemen yanına gitmem gerekiyor. Hastaneye doğru geçtiler” dedi.

Erken’in başını vurduğu için hastanede kontrol gerekebileceğini belirten Avukat Üçgül, “Belki hastaneye belki eve doktor getirilecek” diye konuştu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...