Tgrt Haber
29 Ocak 2022 09:57

Ece Erken'in 'ambulans 40 dakikada geliyor' iddiaları konuşuluyor! İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası Ece Erken'in 'ambulans 40 dakikada geliyor' iddiaları konuşuluyor. İstanbul Sağlık Müdürlüğü avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, ''İlk çağrı gelişi olan saat 00.39'dan olay yerine ambulansımız 7 dakika 43 saniyede ulaşmış olup, hastanın ilk müdahalesi yapıldıktan sonra olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır” denildi.

Ece Erken'in 'ambulans 40 dakikada geliyor' iddiaları konuşuluyor! İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama
Ece Erken,Şafak Mahmutyazıcıoğlu,İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü,ambulans

Türkiye İstanbul’da gerçekleşen Ece Erken’in eşi Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetini konuşuyor. Ece Erken silahlı saldırı sonucu öldürülen eşinin tabutunun başında gözyaşı döktü. Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy’de öldürüldüğü olay sonrası Erken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla isyan etti.

Ece Erken'in 'ambulans 40 dakikada geliyor' iddiaları konuşuluyor! İstanbul Sağlık Müdürlüğü'nden açıklama

'40 DAKİKADA GELİYOR'

Erken paylaşımında, "Balıkçıya en yakın hastanenin arabayla mesafesi sadece 5 dakika. Saat 00.20'de trafik de yok ve ambulans 40 dakikada geliyor! Ve kocam kan kaybından ölüyor. Önce katillerin yakalanmasını, sonra da bu ambulansın gecikmesin sebebini öğrenmek istiyorum. Bulana kadar da peşini bırakmayacağım" demişti.

Cinayete ilişkin özellikler Twitter başta olmak üzere birçok sosyal medya mecrasında ambulans ile ilgili yorumlar yapıldı. İstanbul Sağlık Müdürlüğü, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili olarak sosyal medyada gerçeği yansıtmayan ifadelere yer verildiği belirtildi.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, konunun titiz bir şekilde incelendiği vurgulanarak, 112 Komuta Kontrol Merkezi kayıtlarına göre 27 Ocak saat 00.39'da ''iki kişinin vurulduğu'' yönünde ihbar alındığı ve saat 00.41'de adrese yakın iki merkezden ekiplerin yönlendirildiği kaydedildi.

'7 DAKİKA 43 SANİYEDE OLAY YERİNE ULAŞTI'

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

''Ateşli silahla yaralanmış kişilerden ağır olan yaralıya, olay yerine saat 00.47.04'te ilk varan ambulansımız tarafından acil müdahalesi yapılmış olup, saat 00.56.47’de olay yerinden ayrılmış ve Acıbadem Int. Yeşilköy Hastanesine saat 01.00.10’da yolda tedavisi yapılarak (kalp masajı yapılarak) ulaştırılmıştır. Hastaya acil serviste 01.42’ye kadar müdahale edilmiş, sonrasında EX kararı verilmiştir. İlk çağrı gelişi olan 00.39'dan olay yerine ambulansımız 7 dakika 43 saniyede ulaşmış olup, hastanın ilk müdahalesi yapıldıktan sonra olay yerinden sağlık kuruluşuna 4 dakika 23 saniyede ulaştırılmıştır. Ancak tüm müdahalelere rağmen hasta kurtarılamamıştır.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...