Tgrt Haber
10 Mart 2017 18:21

Eczacıbaşı Holding'den açıklama

Eczacıbaşı Holding'den düşen helikopterin ardından açıklama yapıldı.

Eczacıbaşı Holding'den açıklama
helikopter, eczacıbaşı,

Eczacıbaşı Holding'ten yapılan yazılı açıklamada, Eczacıbaşı Havacılık A.Ş.'ye ait olan Sikorsky S76 C tipi helikopter, 10 Mart 2017 tarihinde saat 11.20'de Bozüyük'e gitmek üzere İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalanmış, ancak henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 11.30'da Büyükçekmece yakınlarında düştüğü belirtildi.

Açıklamda, "Helikopterde bulunan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Rusya Ülke Direktörü Salim Özen, Rusya'daki bölge satış yöneticilerimizden Aleksandr Vanin, Rus misafirlerimiz Igor Kochergin, Luidmila Chuprova ve Elena Badragan ile pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut, maalesef hayatını kaybetmiştir. Kazanın nasıl meydana geldiğine ilişkin olarak yetkili birimlerin incelemeleri sürmektedir. Hepimizi derinden üzen bu kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz." denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...