Tgrt Haber
10 Ağustos 2021 16:11

Son dakika! Eda Nur'a istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli için tutuklama istendi

Son dakika haberi: İki kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddiasıyla 15. kattaki evinin balkonundan atlayarak yaşamını sonlandıran Eda Nur Kaplan'ın ifadesinde adı geçen ve cinsel istismar şüphesiyle aranan zanlı Yusuf G. yakalanarak gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlı için savcı tutuklama istedi.

Son dakika! Eda Nur'a istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli için tutuklama istendi
eda nur kaplan,istismar,intihar,şüpheli

Son dakika: Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında yakalanan şüpheli Y.G, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Çankaya ilçesinde ablasıyla yaşayan ve 7 Ağustos'ta evinin penceresinden atlayıp hayatını kaybeden 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranan Yusuf G., Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne getirilen şüpheli, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Şüpheli Y.G, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Olayla ilgili daha önce gözaltına alınan M.A. çıkarıldığı hakimlikçe "adli kontrol hükümleri" uygulanarak serbest bırakılmıştı.

Son dakika! Eda Nur'a istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli için tutuklama istendi

NE OLMUŞTU?

Ankara’da cinsel saldırıya uğradığını iddia ettikten sonra şikayette bulunan Eda Nur Kaplan, bir binanın 15’inci katından atlayarak hayatına son verdi.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesi'ndeki bir sitenin 15’inci katından tecavüze uğradığını iddia edip intihar eden 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan hayatına son vermişti.

Eda Nur, canına kıymadan önce ise kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü M.A. ile Y.G. hakkında da suç duyurusunda bulunmuştu. Genç kızın cansız bedeni önceki gün toprağa verilirken, şüpheli M.A. ve Y.G.’nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışmalar sonuç verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...