Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 16:19

Edirne'de feci kaza: Kamyonet şarampole devrildi, bir aile yok oldu

Edirne'de sürücüsünün bilinmeyen bir sebeple direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada Gülay-Refik Ağıç çifti hayatını kaybederken çiftin çocukları ise ağır yaralandı.

Edirne'de feci kaza: Kamyonet şarampole devrildi, bir aile yok oldu
edirne,kaza,aile,kamyonet

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde kontrolden çıkarak şarampole devrilen kamyonetin içindeki aileden anne ve baba hayatını kaybetti. Çiftin çocukları olan sürücü ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Alınan bilgiye göre, Yalçın Ağıç’ın kullandığı 10 H 2632 plakalı kamyonet, ilçe merkezine yakın karayolunda şarampole devrildi. Kazada, sürücü Ağıç ile birlikte anne ve babası Gülay-Refik Ağıç çifti ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine sevk edilen 112 acil servis ekipleri olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıları Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

ARICILIK YAPIYORLARMIŞ

Yapılan tüm müdahalelere rağmen anne Gülay Ağıç ve baba Refik Ağıç hayatını kaybetti. Sürücü olan çocuklarının ise yaşam mücadelesinin sürdüğü öğrenildi.

Kahreden kazada hayatlarını kaybeden Ağıç çiftinin, Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Köylüce köyünde ikamet ettikleri, gezgin arıcılık mesleği yaptıkları ve Uzunköprü’de bulunan arı kovanlarını kontrol etmek için ilçeye seyir halinde oldukları öne sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...