Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2021 16:48

Edirne'de sağanak hayatı felç etti: Onlarca iş yeri su altında kaldı

Meteoroloji'nin art arda verdiği uyarıların ardından Edirne Uzunköprü'de etkili olan sağanak, su baskınlarını da beraberinde getirdi. Sanayi sitesinde onlarca iş yeri sular altında kalırken vatandaşlar, göle dolan sokaklarda yürümekte zorlandı.

Edirne'de sağanak hayatı felç etti: Onlarca iş yeri su altında kaldı
edirne,sağanak,yağmur,selsu baskını,meteoroloji

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde aniden bastıran sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kalırken vatandaşlar, göle dönen yerlerdeki suları kovalarla tahliye etmeye çalıştı. 

Uzunköprü'de öğle saatlerinde başlayan sağanak sonrası çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Uzunköprü Sanayi Sitesi’nde de çok sayıda iş yeri su altında kalırken, vatandaşlar iş yerlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Göle dönen yollarda araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

EDİRNE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Edirne'de bugün başlayan şiddetli yağmurlar kenti olumsuz etkilerken yağışların yarın ve perşembe günü de aralıksız devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporuna göre, kentte kaydedilmesi beklenen en yüksek sıcaklıklar şöyle:

29 Aralık Çarşamba: 17°C

30 Aralık Perşembe: 17°C

31 Aralık Cuma: 17°C

1 Ocak Cumartesi: 17°C

2 Ocak Pazar: 17°C

Edirne'de sağanak hayatı felç etti: Onlarca iş yeri su altında kaldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...