Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2021 07:40

Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde art arda depremler

Son dakika haberi AFAD: Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında art arda depremler meydana geldi. Gece 4,5 ve 4,2'lik sarsıntıların olduğu bölgede sabah saatlerinde de 5,5'lik bir deprem daha kayda geçti. Son olarak saat 12.14'te 4,4 büyüklüğünde bir sarsıntı gerçekleşti. AFAD, Datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5.5 en küçüğü 0.8 olan 131 adet deprem meydana geldiğini duyurdu.

Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde art arda depremler
deprem,son depremler

Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında dün geceden itibaren en büyüğü 5,5 büyüklüğünde olan sarsıntılar sürüyor. Ege Denizi'nin Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında son 12 saatte 131 deprem yaşandı.

12 SAATTE 131 DEPREM 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ege Denizi Datça açıklarında yaşanan depremlere ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Datça açıklarında son 12 saatte en büyüğü 5,5 en küçüğü 0,8 olan 131 deprem meydana gelmiştir. Ülkemiz ve yakın çevresindeki deprem aktivitesi Başkanlığımız tarafından 7/24 takip edilmektedir." ifadesi kullanıldı.

"AN İTİBARİYLE OLUMSUZ BİR İHBARIN OLMADIĞI BİLGİSİ ALINDI"

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Twitter'dan Datça'daki 5,5 büyüklüğündeki depremle ilgili yaptığı açıklamada, "An itibariyle olumsuz bir ihbarın olmadığı bilgisi alınmıştır. Tarama çalışmaları devam etmektedir." ifadelerini kullandı.Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde art arda depremler

EGE BEŞİK GİBİ SALLANIYOR

Ege Denizi'nde art arda depremler meydana geliyor. Dün akşam saat 22.57'de 4.5 büyüklüğündeki depremden sonra bugün saat 02.25'te 4.2 büyüklüğünde saat 07.31'de ise 5.5 büyüklüğünde deprem yaşanmıştı. 

Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde art arda depremler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...