Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2015 21:01

Ege Denizi'nde 307 kaçak kurtarıldı

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekiplerinin, "Umut Harekatı" kapsamında son 4 günde gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerinde, 307 kaçak kurtarıldı.

Ege Denizi'nde 307 kaçak kurtarıldı
ege, kaçak,

 İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ekiplerince göçmen kaçakçılığına karşı Ege Denizi'nde yürütülen "Umut Harekatı" kapsamında, İzmir'in Karaburun, Dikili ve Çeşme, Aydın'ın Didim, Çanakkale'nin Ayvacık, Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde 15-18 Mayıs tarihlerinde 9 ayrı arama kurtarma faaliyeti icra edildi.

Suriye, Eritre, Filistin, Myanmar, Pakistan, İran, Filistin, Mali, Fildişi, Kamerun ve Gana uyruklu oldukları tespit edilen 307 kaçak kurtarıldı.

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 16 Mayıs Cumartesi günü, yapılan bir ihbar üzerine başlatılan arama kurtarma faaliyetinde 2 kaçağın cansız bedenini denizden çıkaran sahil güvenlik ekipleri, 17 Mayıs'ta Dikili ve Marmaris açıklarında icra edilen arama kurtarma faaliyetlerinde de 3 göçmen kaçakçısını yakalayarak, jandarma ekiplerine teslim etti.

Yıl başından bu yana 6 bin 990 kaçak kurtarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...