Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 16:41 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 16:47

Bir kadın cinayeti daha! Ekmek almaya giden eski eşini öldürdü, ardından intihar etti

Bandırma'da yaşayan Mustafa Akman (51), bir süre önce ayrıldığı eski eşi Esra Altınkaynak'ı (37) ekmek almaya giderken başından vurdu. Talihsiz kadın olay kanlar içinde yere yığılırken Akman, aynı silahla kendini de vurdu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mustafa Akman'ın hayatını kaybettiğini belirlerken Esra Altınkaynak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir kadın cinayeti daha! Ekmek almaya giden eski eşini öldürdü, ardından intihar etti
cinayet,bandırma,kadın cinayeti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşayan Mustafa Akman (51) ile Esra Altınkaynak (37) bir süre önce ayrıldı. Çift ayrı yaşamaya başlarken sabah saatlerinde Kurtuluş Caddesi'ndeki bir fırından ekmek almaya çıkan Esra Altınkaynak, Mustafa Akman'ın arkasında görünce bağırmaya başladı. Altınkaynak ile tartışan Akman, bir süre sonra belinden çıkardığı silahla, talihsiz kadını başından vurdu. Altınkaynak, kanlar içinde yere yığılırken Akman aynı silahla kendini de vurdu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekibi sevk edildi.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mustafa Akman’ın hayatını kaybettiği belilendi. Ağır yaralanan Esra Altınkaynak ise hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KISA SÜRE ÖNCE AYRILMIŞLAR

İlçede döşemecilik işi ile uğraştığı yaptığı bilgisi elde edilen Mustafa Akman’ın ikinci, Esra Altınkaynak’ın ise dördüncü evliliği olduğu öürenildi. Ayrıca Akman ve Altınkaynak'ın kısa süren evlilik sonrası ayrıldığı da öğrenildi.

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatılırken cenazeler Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...