Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Şubat 2021 18:15

'Ekmekle çirkin oyun'un oynandığı fırının faaliyeti durduruldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir gencin dondurmayla pişirdiği ekmeğin içindeki çubuğu çıkarıp yalayarak ekmek üretme görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından harekete geçen ekipler, hamur teknesini mühürlerken, fırının faaliyetlerini de geçici olarak durdurdu.

'Ekmekle çirkin oyun'un oynandığı fırının faaliyeti durduruldu
Mersin,ekmek

Tarım ve Orman Bakanlığı:"Tiktok ve Twitter gibi sosyal medyada yer alan fırın ile ilgili görüntüler ihbar kabul edilerek incelenmiştir. Yapılan inceleme sonucunda videonun çekildiği fırın işletmesi Kırklarsırtı Mah. Tarsus adresinde tespit edilmiş olup, ilgili İlçe Müdürlüğümüz kontrol görevlileri tarafından 05.02.2021 tarihinde ilgili işletmeye kontrol ve denetime gidilmiştir.. Yapılan kontrol ve denetim sonucunda; işletmenin faaliyeti 30 gün süre ile durdurulmuştur. Ayrıca işletmeye üretim hijyeninden kaynaklı sebeplerden dolayı 15.203 TL, hijyen belgesi olmamasından dolayı 3.180 TL olmak üzere toplamda 18.383 TL idari para cezası uygulanmıştır. Görüntülerden dolayı da savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır."

'Ekmekle çirkin oyun'un oynandığı fırının faaliyeti durduruldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...