Tgrt Haber
02 Temmuz 2014 13:12

Ekmeleddin İhsanoğlu Uğur Dündar'ı reddetti

Cumhurbaşkanı çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Uğur Dündar'ın canlı yayın teklifini reddetti.

Ekmeleddin İhsanoğlu Uğur Dündar'ı reddetti
Ekmeleddin Ihsanoğlu, Uğur Dündar, Canlı Yayın,

Uğur Dündar geçtiğimiz günlerde yaptığı programda İhsanoğlu'nu canlı yayında konuk etmek istediğini söylemişti. Ancak teklif, İhsanoğlu tarafından reddedildi. Geçen hafta Halk TV'de yaptığı programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu konuşan Uğur Dündar İhsanoğlu'nu canlı yayında konuk etmek istediğini söylemişti. Dündar bu programda Soner Yalçın ve Hulki Cevizoğlu’nun da yer almasını istediğini belirtmişti. Uğur Dündar’ın bu isteğine Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan yanıt geldi.
"CANLI YAYIN OLMAZ, BANT OLSUN"
Muhalefetin “Çatı adayı” İhsanoğlu'nun, Perşembe günü CNN Türk ile Kanal D ortak yayınında Taha Akyol'un konuğu olacağı belirtildi. İhsanoğlu'nun, Soner Yalçın ve Hulki Cevizoğlu'nun da katılacağı canlı yayına çıkma teklifini geri çevirdiği, ancak banttan yapılacak bir yayına katılabileceğini söylediği iddia edildi.
"BEN CANLI YAYIN YAPAN BİR TELEVİZYONCUYUM"
Yine iddialara göre ise Uğur Dündar, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bu teklifini, "Ben canlı yayın yapan bir televizyoncuyum, bant yayını olmaz" diyerek geri çevirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...