Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2020 12:06

Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüse yakalandığı açıklandı. İmamoğlu'nun hastanede tedavi sürecinin başladığı ve sağlık durumunun iyi olduğu duyuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı
Ekrem İmamoğlu,koronavirüs

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

 

Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından, "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil şifalar dilerim." paylaşımında bulundu.

Koronavirüse yakalanan Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama

Korona virüse yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavi olduğu hastaneden twitter hesabından videolu bir mesaj yayınladı.
İmamoğlu yayınladığı mesajında, “Kıymetli vatandaşlarımız, aslında sıklıkla test olan birisiyim. Çarşamba günü test olmuştum, negatif çıkmıştı. Dün akşam 9 sıralarında ateşim yükseldi. 38 derece ateşle hastaneye gelince geceyi hastanede geçirdim. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda rapor oluştu. Şuan aslında iyiyim. Ateşim fena değil. Süreç devem ediyor. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlımıza kavuşacağız. Tüm vatandaşlarımızın dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte teması mümkün olduğunca azaltalım. Herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu. İstanbul’da her şey çok güzel olamaya devam edecek. Herkes görevinin başında Allah’ın izniyle. İhtiyaç oldu” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...