Tgrt Haber
10 Mart 2017 15:27

El Bab'da terörist kendi ölümünü çekti, Türk askerine ateş açıyordu

El Bab çevresinde Türk özel kuvvetlerine ateş açıp başına taktığı kamerayla da olanları görüntüleyen DEAŞ teröristi, tam o anda etkisiz hale getirildi.

El Bab'da terörist kendi ölümünü çekti, Türk askerine ateş açıyordu
el bab, terörist,

El Bab çevresinde Türk özel kuvvetlerine ateş açıp başına taktığı kamerayla da olanları görüntüleyen DEAŞ teröristi, tam o anda imha edildi. Bölgedeki diğer militanların da öldürülmesiyle görüntüler ele geçirildi.Türkiye'nin sınır ötesi harekâtı Fırat Kalkanı ile DAEŞ'in kökünün kazındığı El Bab'dan yeni bir görüntü var. Görüntüyü, güvenlik uzmanı Abdullah Ağar Twitter hesabından paylaştı.

TÜRK ASKERİNE ATEŞ AÇIYOR

Başına bir kamera takan DAEŞ teröristi, bölgedeki Türk özel kuvvetlerine Bixi silahıyla ateş açıyor. Ancak tam o anda bir keskin nişancı tarafından vuruluyor ve kendi ölümünü çekmek zorunda kalıyor.Bölgedeki tüm teröristleri öldüren özel kuvvetler, hem görüntüleri hem de silahları ele geçirdi.Terör örgütü, söz konusu görüntüleri propaganda amaçlı kullanıyor.

KÖKLERİ KAZINDI

Güvenlik uzmanı Ağar, görüntüye Özgür Şehit isimli yeni kitabında yer verdi. 24 Ağustos'un ilk saatlerinde Karkamış'tan Suriye topraklarındaki Cerablus'a girilmesiyle başlayan Fırat Kalkanı Harekâtı'nda kısa sürede Cerablus-Azez hattı DAEŞ'Lİ teröristlerinden temizlendi. 90 kilometrelik hat daha sonra güneye doğru genişledi ve 13 Şubat'ta El Bab'da terör örgütü DEAŞ'ın kökü kazındı. Operasyonda, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleriyle Türk özel kuvvetleri yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...