Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Kasım 2019 13:19

El Nusra terör örgütüne yönelik operasyon

Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan operasyonda El Kaide’nin Suriye kolu olan El Nusra terör örgütüne yönelik yapılan terör operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın Suriye’de örgüt adına faaliyet yürüttüğü, örgüt adına nöbet tuttuğu ve maaş aldığı iddia edildi.

El Nusra terör örgütüne yönelik operasyon
tekirdağ,,El Nusra ,

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri DEAŞ ve El Nusra terör örgütleriyle irtibatlı şahısların tespit ve deşifresine yönelik yaptığı çalışmalarda Terör örgütüyle bağlantısı olduğu ve Çerkezköy ilçesine gelerek izini kaybettirmeye çalıştığı belirlenen M.O. isimli şahsı gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahsın Suriye’de örgüt adına faaliyet yürüttüğü, örgüt adına nöbet tuttuğu ve maaş aldığı da tespit edildi. Şüpheli şahsın jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...