Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 22:11 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 23:50

Elazığ'da doktora 'çip' tehdidi! Saldırgan tutuklandı

Elazığ'da beyninde çip olduğu gerekçesiyle hastaneye başvuran bir kişi, burada görev yapan nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan'ı silahla tehdit ettikten sonra darbetti. Doktorun şikayeti üzerine yakalanarak gözaltına alınan kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İHA/AA
Elazığ'da doktora 'çip' tehdidi! Saldırgan tutuklandı
Elazığ,doktor

Elazığ'da bulunan özel bir hastanede edinilen bilgilere göre, nöroloji uzmanı Dr. Oktay Kapan'ın daha önce hastası olduğu öğrenilen Serhan D., yeniden tedavi amaçlı geldiği hastanede doktoru tehdit etti.

Beyninde çip olduğu gerekçesiyle daha önce Dr. Kapan'a başvuran Serhan D., bir süre sonra yeniden aynı şikayetle hastaneye geldi. Beyninin içinde bir çipin olduğunu ve onun çıkartılmasını istediğini söyleyen Serhan D., beyninde herhangi bir şeyin olmadığını kabul etmeyerek Kapan'ı tehdit etti.

"Eğer beynimdeki çipi çıkartmazsanız belimdeki silahta bulunan mermileri ağzına boşatırım" diyerek doktoru tehdit eden Serhan D., iddiaya göre doktora saldırdı. Tehdidin ardından doktor ve güvenlik ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen Serhan D. bölgeye gelen ekiplerce yakalanarak karakola götürdü.

Kapan, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü hastası Serhan D. hakkında suç duyurusunda bulunurken karakoldaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

9 AY ÖNCE HASTANEYE GETİRİLMİŞ

Dr. Kapan, zanlının, 9 ay önce yakınları tarafından "Hocam beyninde cip olduğunu düşünüyor, olmadığını ispatlar mısınız?" denilerek getirildiğini ve bunun üzerine MR çekildiğini söyledi. Kapan'ın 'başında herhangi bir yabancı cisim olmadığı' sözleri üzerine Serhan D.'nin hakaret etmeye başladıdığı ve tehdit ettiği öne sürüldü.

Olayın ardından dün yine ahstaneye gelen zanlının "Bende çip olduğunu ikimizde biliyoruz. Beni takip ediyorlar. Bu çipi artık çıkaracaksın" dediğini söyleyen doktor, daha önce baktıklarını hatırlattığını belirtti. Bu ifadenin ardından Serhan D.'nin kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

Kapan, üzerine gittiği S.D'ye engel olmak istediğini, çıkan arbedede darbedildiğini, sonunda silahı aldığını anlatarak, durumu Emniyet Müdürlüğüne bildirdiklerini, savcılığa da suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...