Tgrt Haber
05 Nisan 2018 10:57

Elektrik sayacını okuyan görevliye pitbull saldırdı

Erzurum'da bir evde sayacı okuyup, faturayı çıkaran elektrik dağıtım şirketinde çalışan İdris Can, bahçedeki pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Elindeki endeks okuma cihazıyla vurup, yumruklayarak köpekten kurtulan İdris Can'ın parçalanan kolu için yapılan ameliyat 3 saat sürdü.

Elektrik sayacını okuyan görevliye pitbull saldırdı
pitbul,Erzurum,,İdris Can

Olay, 4 Nisan günü merkez Yakutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Aras Elektrik Dağıtım şirketinde çalışan evli 3 çocuk babası İdris Can (37), faturaları çıkarmak için 4 katlı bir binanın bulunduğu bahçeye girdi. Üçü boş olan binadaki tek sayacı okuyup, faturayı çıkardıktan sonra bahçeye çıkan Can, pitbulla karşılaştı. Zincirle bağlı olduğu ağaçtan kurtulan pitbull, Can'ın yüzüne doğru hamle yaptı. Sol eli ile yüzünü koruyan Can, sağ elindeki endeks okuma makinesi ile köpeğe vurmaya başladı. Bu kez sağ elini yakalayan pitbull, Can'ın kolunu parçaladı. Yerdeki çamur nedeniyle ayağı kayıp düşen Can, soğukkanlılığını koruyup, köpeği yumrukladı. Zor da olsa köpekten kurtulup, bahçeden çıkan İdris Can, haber verdiği arkadaşlarıyla birlikte Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...