Tgrt Haber
18 Haziran 2022 09:13 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 12:02

Elon Musk’tan zamanlaması manidar ‘fetih’ paylaşımı: Kapıyı kilitlemiş miydim?

Tesla ve SpaceX markalarının CEO’su Elon Musk’ın sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşım gündem oldu. Musk, 1453 tarihini vererek yaptığı karikatürlü paylaşımla kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Yunanistan'ın provokatif çıkışlarının konuşulduğu bir dönemde gelen paylaşım Hristiyan dünyasından da tepki aldı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: TGRT HABER
Elon Musk’tan zamanlaması manidar ‘fetih’ paylaşımı: Kapıyı kilitlemiş miydim?
elon musk,istanbul

Tesla ve SpaceX’in CEO’su, politika ve ekonomiye zaman zaman yön veren, dünyanın en zenginleri listesinde adını hep üst sıralarda tutan Elon Musk’ın Fetih paylaşımı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Twitter hesabında yaptığı paylaşımla İstanbul’un fethine gönderme yapan Musk’ın tweetinin zamanlaması da dikkat çekti. Musk, Yunanistan'ın Ege'de kriz çıkaran adımları ve Türkiye'nin sert tepkisinin konuşulduğu bir dönemde Fetih paylaşımı yaparak dikkatleri üzerine çekti. 

KAPIYI KİLİTLEMİŞ MİYDİM?

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 1453 İstanbul’un Fethi’ne gönderme yapan bir görsel paylaşan Musk, “Did I lock the gate? (Kapıyı kilitlemiş miydim?) yazdı.

Çok sayıda Türk kullanıcı Musk'ın paylaşımına yorum yaparken, paylaşımın zamanlaması da dikkat çekti.

Elon Musk’tan zamanlaması manidar ‘fetih’ paylaşımı: Kapıyı kilitlemiş miydim?

ZAMANLAMA MANİDAR

Son dönemde Türkiye ile Yunanistan ilişkilerinde tansiyon yükseliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün cuma namazı çıkışı Adalar gerilimiyle ilgili ‘Yunanistan bundan sonra başının çaresine baksın’ dedi.

Erdoğan 9 Haziran'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Ege Bölgesi’ndeki en büyük birleşik müşterek fiili atışlı arazi tatbikatı EFES 2022'de ise “Yunanistan’ı tıpkı bir asır önce olduğu gibi pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden ve eylemlerden uzak durması, aklını başına” demişti.

Musk'ın paylaşımı Hristiyan dünyasından da tepkiler aldı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...