Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2022 17:05 - Güncelleme : 15 May 2022 17:11

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Maltepe miting alanını doldurdu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Maltepe'de miting yaptı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin çağrısı üzerine Türkiye'nin değişik illerinden binlerce kişi seslerini duyurabilmek için miting alanında bir araya geldi.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Polis ekipleri, miting alanı çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.
Polis ekipleri, miting alanı çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Prim gün süresini doldurmasına rağmen yaş şartını yerine getiremediği için emekli olamayan yüz binlerce kişi, Maltepe'de düzenlenen mitingde bir araya geldi.

SİYASİLER ALANDAYDI

Mitinge Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Türk-İş İstanbul 1. Bölge Başkanı Adnan Uyar ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun da katıldı. Sloganların atıldığı mitingde, halk oyunları oynandı. Polis ekipleri, miting alanı çevresinde geniş güvenlik önlemi alındı.

Mitinge katılanlar kontrol noktalarından geçerek alana alındı.

UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in, "3600 ek gösterge meselesinin çözümünü bu ay sonu itibarıyla tamamlamış olacağız. Bitti zaten, son düzenlemeleri yapıyoruz. İşte sözleşmeli personel meselesi var, EYT meselesi var" açıklamasıyla umutlanan Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın, "Çözüme adım adım yaklaşıyoruz" sözleriyle iyiden iyiye heyecanlanmışlardı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...