Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ekim 2018 18:34

Emine Erdoğan: İlham kaynağı olacak

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Macaristan ziyaretine eşlik eden Emine Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader'in eşi Anita Herczegh ile bir araya geldi.

Emine Erdoğan: İlham kaynağı olacak
emine erdoğan,

Emine Erdoğan, başkent Budapeşte'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki  resmi karşılama töreninin ardından Macaristan Cumhurbaşkanı Ader'in eşi Anita Herczegh ile görüştü.

Herczegh ile Macar kültürünün sergilendiği defileyi izleyen Emine  Erdoğan, daha sonra Semmelweiss Üniversitesi'nde TİKA'nın desteğiyle Türkiye ile  Macaristan eşgüdümünde Kenya'da yürütülen sağlık faaliyetlerine ilişkin programa  katıldı.

Emine Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Bu uygulama, Türkiye ile  Macaristan'ın sağlık alanındaki tecrübelerinin, Afrika'ya aktarılması açısından  bir ilk olma niteliğini de taşıyor. Sağlık alanındaki çok taraflı iş birliğinin  ne kadar verimli olabildiğini gösteren bu başarılı tecrübe, başka projeler için  de ilham kaynağı olacaktır." dedi.  

Toplantının sonunda projeye destek veren doktorlara sertifikaları  takdim edildi. 

Emine Erdoğan'a, Macaristan makamlarının temsilcileri ve bakan eşleri  de eşlik etti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...