Tgrt Haber
14 Temmuz 2022 17:00 - Güncelleme : 14 Temmuz 2022 17:15

Bayramdan önce kaybolmuştu! Emine Nur Ayhan'dan 7 gündür haber alınamıyor

Samsun Çarşamba'da geçtiğimiz hafta kaybolan 10 yaşındaki otizmli Emine Nur Ayhan'ın bulunması için çalışmalar Yeşilırmak havzasında sürüyor. Arama çalışmaları dalgıç polis ile su altı kurtarma timleri, iz takip köpekleri ve drone ile gerçekleşirken nehir kenarında küçük kıza ait olduğu değerlendirilen tişört bulunduğu belirtildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: Anadolu Ajansı
Bayramdan önce kaybolmuştu! Emine Nur Ayhan'dan 7 gündür haber alınamıyor
kayıp,Emine Nur Ayhan

Samsun'un Çarşamba ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü saat 16.30 sıralarında kaybolan ve günlerdir aranan 10 yaşındaki otizmli kız çocuğunun bulunması için çalışmalar sürüyor. Ailenin kızlarını görememesi üzerine kayıp ihbarında bulunduğu otizmli Emine Nur Ayhan için Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğinde görevli dalgıç polisler ile İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama Kurtarma Timi ekipleri, bölgedeki Yeşilırmak Nehri havzasında arama yaptı.

Ekiplere ek olarak İl Jandarma Komutanlığına ait kadavra ve iz takip köpekleri ile drone ile destek de sağlanırken küçük kıza ait olduğu değerlendirilen bir tişört bulunduğu bildirildi.

AİLE KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞTU

Samsun'da 7 Temmuz Perşembe günü akşam saatlerinden bu yana haber alınamayan Emine Nur Ayhan'ın ailesinin ihbarı üzerine arama çalışması başlatılmıştı.​​​​​​​

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...