Tgrt Haber
19 Ekim 2015 20:43

Emniyete 100 bomba imha robotu tedarik edilecek

Savunma Sanayii Müsteşarlığı, Emniyet Genel Müdürlüğünce kullanılacak 100 bomba imha robotu tedarik çalışmaları kapsamında Aselsan AŞ ile "Bomba İmha Robotu Projesi Sözleşmesi" imzalandığını bildirdi.

Emniyete 100 bomba imha robotu tedarik edilecek
emniyet, bomba imha,

Savunma Sanayii Müsteşarlığından (SSM), yapılan yazılı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM), Türkiye genelinde görev yapan bomba imha ekiplerince kullanılmak üzere, gece ve gündüz her türlü arazi ve iklim koşullarında kullanıma uygun, paletli hareket sistemine sahip, ekiplerin manevra kabiliyetiyle uyumlu, nakliyesinde ve görev yerine intikalinde kullanılmak üzere 16 hafif zırhlı araç ve iki kişi tarafından taşınabilir orta boy 100 bomba imha robotu tedarik çalışmaları SSM tarafından başlatılarak, Aselsan AŞ ile 19 Ekim'de "Bomba İmha Robotu Projesi Sözleşmesi" imzalandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...