Tgrt Haber
15 Ocak 2014 10:41

Emniyette görev değişiklikleri

Emniyet Genel Müdürlüğünde 6 şube müdürü, Ankara Emniyet Müdürlüğünde ise 6 müdür yardımcısı görevden alındı.

Emniyette görev değişiklikleri
Emniyette, görev değişiklikleri, emniyet genel müdürlüğü, 6 şube müdürü, 6 müdür yardımcısı görevden alındı,

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Ankara Emniyet Müdürlüğünde bazı polislerin görev yeri değiştirildi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğünde 6 şube müdürünün görev yeri değiştirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğünde ise 6 müdür yardımcısı görevden alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğünde Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, İsmail Özyardımcı ve Savaş Demirel, Elmadağ Polis Okulunda görevlendirildi. Amasya Emniyet Müdürlüğünde de yaklaşık 5 yıldır İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü olarak görev yapan Aziz Batmaz, Yabancılar Şube Müdürü Ali Gökçe'nin vekaleten yürüttüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevine atandı.
KOM Şube Müdürlüğüne ise Bölge Trafik Şube Müdürü Meriç Demirel'in atandığı, Demirel'den boşalan Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne ise Trafik ve Tescil Şube Müdürü Mustafa Durmaz'ın getirildiği öğrenildi. Trafik ve Tescil Şube Müdürlüğüne ise aynı şubede müdür yardımcısı olarak görev yapan Celal Sarısoy atandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...