Tgrt Haber
15 Aralık 2021 09:18

Son dakika! Emniyetten Zehir operasyonu! 31 bin 343 litre sahte içki ele geçirildi

Son dakika haberi: Emniyetin yılbaşı öncesi sahte içki ürettiği tespit edilen 60 şüpheliye yönelik ülke genelinde başlattığı "Zehir" operasyonunda 31 bin 343 litre sahte ve kaçak içki ele geçirildi.

Son dakika! Emniyetten Zehir operasyonu! 31 bin 343 litre sahte içki ele geçirildi
sahte içki,emniyet,yılbaşı,operasyon

Ülkenin dört bir yanından sahte içkiden ölüm haberleri gelirken kaçak ve sahte içki sebebiyle emniyet güçleri de harekete geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı ekipleri, yeni yıl öncesinde piyasaya sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik ülke genelinde “Zehir” operasyonu başlattı. 

Son dakika! Emniyetten Zehir operasyonu! 31 bin 343 litre sahte içki ele geçirildiOperasyona ilişkin çalışmalar sürüyor.

81 İLDE 'ZEHİR' OPERASYONU

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ekipleri, yeni yıl öncesi piyasaya kaçak ve sahte içki sürmek isteyen suç gruplarına yönelik 81 ilde “Zehir” operasyonu başlattı.

60 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Operasyonda yasa dışı imalathane ve depo olarak kullanılan yetkisiz etil alkol satışı yapılan 342 adreste arama yapılırken, 60 şüpheli hakkında ilgili cumhuriyet başsavcılıklarınca gözaltı kararı verildi.

OPERASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Operasyonda adreslerde yapılan aramalarda şu ana kadar 31 bin 343 litre sahte/kaçak alkollü içki, 5 bin 220 adet etiket, 102 adet sahte bandrol ve 61 şişe alkol aroması ele geçirildi. Operasyon ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...