Tgrt Haber
27 Aralık 2013 11:41

Endonezya'da piton dehşeti

Bali adasında bir koruma görevlisi, 4,5 metre uzunluğundaki piton yılanının saldırısı sonucu can verdi.

Endonezya'da piton dehşeti
endonezya'da piton dehşeti, piton yılanı, Endonezya'da yılan,

Endonezya'nın turistik Bali adasında piton yılanının saldırısına uğrayan güvenlik görevlisi, çevredekilerin çaresiz bakışları önünde boğularak can verdi. Bali'nin Sanur bölgesindeki Bali Hyatt otelinin Güvenlik Müdür Yardımcısı Bali Agun Bawa, yerel saatle 03.00'te, çalıştığı otelin yakınındaki yolda meydana gelen olayda, bir lokantada koruma görevlisi olarak çalışan 59 yaşındaki Ambar Arianto Mulyo'nun öldüğünü söyledi. Onarım çalışmaları nedeniyle 2015 yılına kadar ulaşıma kapalı olan yoldan geçen 4,5 metre uzunluğundaki yılanın saldırısına uğrayan Mulyo'nun, yılanın başını ve kuyruğunu yakaladığı ancak vücuduna dolanan yılan tarafından boğularak öldürülmekten kurtulamadığı belirtildi.
Mulyo'yu kurtarmayı başaramayan çevre sakinlerinin polisten yardım istediği ancak olay yerine gelen polisin çabalarının da sonuçsuz kaldığı bildirildi. Mulyo'yu öldüren yılanın olayın ardından çevredeki çalılık araziye kaçarak gözden kaybolduğu kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...