Tgrt Haber
27 Aralık 2018 22:27

Engelli annesini yangından kurtardı

İstanbul Beyoğlu'nda iki katlı evde çıkan yangında engelli Suriyeli kadın alevlerin arasında kaldı. Oğlu tarafından kurtarılan ve hastaneye kaldırılan Ghada Elsit Sham'ın dumandan etkilendiği, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Engelli annesini yangından kurtardı
istanbul,,beyoğlu,,yangın,

Beyoğlu’nda Suriyeli engelli anne ve oğlunun yaşadığı evde saat 20.15 sıralarında yangın çıktı. Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Okçular Yolu Sokakta bulunan iki katlı binanın ikinci katında çıktı.

OĞLU ENGELLİ ANNESİNİ KURTARDI
Suriyeli engelli anne Gada Elsit Sham ve oğlu Muhammed Sham evde olduğu esnada elektrikli sobanın yorganın üzerine düşmesi sonucu yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine Muhammed Sham engelli annesi Gada Elsit Sham’ı sırtında taşıyarak binadan çıkarttı.

Engelli annesini yangından kurtardı

ANNE VE OĞLUL DUMANDAN ETKİLENDİ
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, 112 sağlık ekipleri de dumandan etkilenen anne ve oğlunu ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Dumandan etkilenen anne ve oğlunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Engelli annesini yangından kurtardı

OĞLU ANNESİNİ SÜRÜKLEYEREK EVDEN ÇIKARTTI
Yangın esnasında anne ve oğluna yardımcı olduğunu söyleyen Doğan Tepe, “Geldiğimizde kadının engelli olduğunu ve oğlunun sürükleyerek kadını dışarıya çıkarttığını gördük. Elektrikli sobanın yatağa düşüp yandığını söyledi ve engelli bir kadındı. Kadın dumandan çok etkilenmişti. Biz de yardımcı olmaya çalıştık. Sonra ambulans anne ve oğlunu aldı, götürdü” dedi. 

Engelli annesini yangından kurtardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...