Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 May 2022 10:38 - Güncelleme : 24 May 2022 10:47

‘Engelli memura tokat’ın faturası ağır oldu: Okul müdürüne adli ve idari soruşturma

Denizli’de meslek lisesinde çalışan engelli memura, kendisine verdiği görevleri yerine getirmediği gerekçesiyle tokat adan müdür hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Denizli Valiliği, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
engelli,denizli,okul müdürü,memur

Denizli’de bir meslek lisesinde görevli engelli memur Ercan Topcu’ya tokat atan okul müdürü hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Kendisine verdiği görevleri yapmaması sebebiyle müdür tarafından darp edilen memurun yüzde 49 engelli raporu olduğu öğrenildi.

DARP RAPORU ALIP ŞİKAYETÇİ OLDU

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir meslek lisesinde görev yapan engelli memur Ercan Topcu’nun kendisine verilen görevleri yerine getirmediğini iddia eden okul müdürü Ö.F. tarafından fiziki şiddete maruz kaldığı ileri sürülmüştü.

Psikiyatrik ve görme problemleri nedeniyle yüzde 49 engelli raporu bulunan Topcu, aldığı darp raporuyla birlikte kendisine tokat atan okul müdüründen şikayetçi olmuştu.

ADLİ VE İDARİ SORUŞTURMA

Denizli Valiliği, engelli memur Ercan Topcu’nun maruz kaldığı şiddet eylemiyle ilgili haberlerin yerel ve ulusal medya kuruluşlarında yer almasının ardından okul müdürü Ö.F. hakkında adli ve idari yönden soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...