Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ocak 2022 09:42

Engelli vatandaşın yardımına trafik polisi yetişti

Bursa’da yoğun trafikte yolun karşısına geçmeye çalışan engelli bir vatandaşın yardımı trafik polisi koştu. Trafik polisinin engelli vatandaşa yardım ettiği görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Engelli vatandaşın yardımına trafik polisi yetişti
Bursa,Trafik,Polis,Engelli

Bursa’da engelli bir vatandaş yaya geçidini kullanarak yolun karşısında geçmek istedi. O sırada devriye görevinde olan bir trafik polisi engelli vatandaşı gördü. Engelli vatandaşın yardıma ihtiyacı olduğunu gören polis memuru hemen yanına koştu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Engelli vatandaş yolun karşısına geçmek istediğini ve geçemediğini söyleyerek polislerden yardım istedi. Trafik polisi yolu keserek engelli vatandaşı arabası ile birlikte karşıya güvenli şekilde geçirdi. O anlar engelli yayaya yol veren vatandaşın araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı. Bu anlar ise sosyal medyaya büyük beğeni topladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...