Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 16:48

Beykoz’da engellileri darp eden saldırgan tutuklandı

Beykoz'da engelli vatandaşları darp eden ardından serbest bırakılan Oğuzhan A. “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklandı.

Beykoz’da engellileri darp eden saldırgan tutuklandı
beykoz,engelli,darp

Beykoz'da 21 Haziran tarihinde Oğuzhan A. bir büfeye gelerek engelli Hasan Polat'a defalarca vurarak darp etmiş, araya girmeye çalışan engelli vatandaşlara da saldırmıştı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Oğuzhan A. gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Beykoz Adliyesi’ne sevk edilen ve 'silahla kasten yaralama' suçundan tutuklanması istenen şüpheli, Sulh Ceza Hakimliği'nce 'konutunu terk etmeme' şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine yeniden gözaltına alınan şüpheli Oğuzhan A., Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Şüpheli Oğuzhan A. mahkeme sorgusunda, olay günü sarhoş olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

“O kadar sarhoştum ki insanların omzundan yukarısını yani başını göremiyordum. Omuzdan aşağısını gördüğüm için vurduğum şahısların kim olduğunu bilmiyordum. Yoksa kesinlikle böyle bir şey yapmazdım. Hatta beni alan polisler de, ‘O kadar sarhoştun ki, burnunun ucunu bile göremiyordun’ dediler. Ben engelli derneğine yardım eden birisiyim. Benim adli sicil kaydım vardır. Yaralama ve uyuşturucu kullanma suçlarından suç kaydım var.” 

''KENDİMDEN UTANDIM''

Şüpheli savunmasının devamında ise pişman olduğunu söyledi:

''Olay günü kavga etmiş olabilirim ancak kimseye zararım olmadı. Sarhoş olduğum için tam olayı anlayamadım ve anlatamadım. Kendimi ifade edemedim. Görüntüleri izlediğimde kendimden utandım. Ben böyle bir insan değilim. Çok pişmanım. Bu olay sahte alkol içmemden kaynaklandı.''

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, ifadesi işlemleri tamamlanan şüpheli Oğuzhan A.’yı “silahla kasten yaralama” suçundan tutuklayarak cezaevine gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...