Tgrt Haber
29 Ekim 2015 21:27

Erdoğan 29 Ekim resepsiyonunda konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Ekim resepsiyonunda açıklamalarda bulundu.

Erdoğan 29 Ekim resepsiyonunda konuştu
erdoğan,

Bölgemizdeki gelişmeler ve terör olayları bizi, cumhuriyetimizin 100. yıl dönümü olan 2023 için belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmaktan asla alıkoymayacaktır" diyen Erdoğan konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

 "Devlet ve millet arasında bilinçli bir şekilde oluşturulan ve sürekli derinleştirilmeye çalışılan mesafe yüzünden, ülkemizde sık sık darbecilere ve vesayet odaklarına gün doğdu. Bu yüzden benzer şartlarda yola çıktığımız ülkelerin çoğu, demokraside ve kalkınmada önemli mesafe katederken, biz sürekli kendi içimize kapanarak, enerjimizi iç mücadelelerle heba ederek geride kaldık. Fakat milletimiz demokrasi yolundaki kararlılığından, milli iradeyi hakim kılma mücadelesinden asla vazgeçmemiştir. Türkiye'nin son dönemi bu bakımdan tarihi mesafelerin katedildiği çok önemli ilerlemelerin kaydedildiği bir dönemdir. Ülkemizin bugün sahip olduğu güçlü alt yapının, ekonomik değerlerin ve demokratik kazanımların son 13 yılın ürünüdür. Devletle milletin el ele verdiğinde, aynı değerler etrafında bütünleştiğinde, aynı hedeflere yöneldiğinde hangi başarıların elde edildiğini görmek isteyen bu dönemi iyi incelemelidir. Ülkenin yöneticileri olarak bizlere düşen milletimizin beklentilerine cevap vermek için gece gündüz çalışmaktır.Milletimiz aksi yöndeki tüm gayretlere rağmen devletin yanında olduğunu göstermiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...