Tgrt Haber
24 Nisan 2018 17:30

Erdoğan, Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu akşam Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Bülent Arınç'la bir görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan'ın, Arınç'tan sonra Davutoğlu ile de görüşeceği gelen bilgiler arasında.

Erdoğan, Bülent Arınç ve Ahmet Davutoğlu ile görüşecek
erdoğan,,davutoğlu,

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bülent Arınç Beştepe'de görüşecek.

Habertürk TV'den Çimen Çetin'in aktardığına göre, "Erdoğan'ın resmi programında Arınç ile görüşme yoktu. Azerbaycan'dan mevkidaşını karşılayacaktı. AK Parti'de ağabey olarak değerlendirilen bir siyaset adamı. Erdoğan bugün Davutoğlu ve Gül arasındaki görüşmeye dair bilgisi olmadığını söylemişti. Arınç, siyasete ara vermişti. Yeniden aday olur mu, bu merak ediliyor.

Öte yandan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası yaptığı açıklamada, "Benim böyle bir görüşmeden haberim yok, MKYK'da konuşulmadı" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DAVUTOĞLU İLE DE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Arınç’ın dışında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de bir görüşme gerçekleştireceği siyaset kulislerinde konuşuluyor. Görüşmelerin kaynağında ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün adaylığına dair söylentilerin olduğu ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...