Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Kasım 2016 15:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye, yatırımcısını mahcup etmez'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tuzla-Sedef Tersanesi'nde gemi uğurlama töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye, yatırımcısını mahcup etmez'
cumhurbaşkanı, recep tayyip erdoğan, gemi, tersane

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, kendisine inanan, güvenen, yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi, mahcup etmez." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla-Sedef Tersanesi'nde gemi uğurlama töreninde yaptığı konuşmada, "Türkiye, kendisine inanan, güvenen, yatırım yapan kimseyi mahcup etmedi, mahcup etmez. Uluslararası yatırımcıların önemli bölümü, bu gerçeği gördükleri için ülkemize yaptıkları yatırımları artırarak sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

'Gece darbe olsa bile sabah ülkede her şey tıkır tıkır devam eder'

Erdoğan,"Terör örgütlerinin eylemleri, sadece eylem yapılan yerde, anda etkisini hissettirir. Onun dışında üzüntümüzü, öfkemizi arttırır ama işlerimizi asla etkilemez. Gece darbe girişimi de olsa ertesi sabah ülkede her şey tıkır tıkır işlemeye devam eder." dedi.

"İş adamlarımıza güveniyorum"


"Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'ye kendi iş adamlarımızın dört elle sarılması, yatırımlarını erteleme noktasında, böyle bir yanlışa düşmesi sadece onlara kaybettirir." diyen Erdoğan, "Gelin yatırımlarınızı hızlandırın. Ben ülkeme ve milletime nasıl güveniyorsam iş adamlarımıza da aynı şekilde güveniyorum." şeklinde konuştu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...