Tgrt Haber
25 Aralık 2021 15:29

Erdoğan pitbull saldırısına uğrayan Asiye'ye sahip çıktı: Babasına iş vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, Türkiye'nin gündemine oturan 4 yaşındaki Asiye Ateş'e değindi. 2 pitbull köpeğinin saldırısına uğrayarak ağır yaralanan Asiye'ye saldıran köpeklerin site yöneticisine ait olması üzerine baba Hüseyin Ateş işten atıldı. Bunun üzerine Erdoğan, aileye sahip çıkacağını söyledi.

Erdoğan pitbull saldırısına uğrayan Asiye'ye sahip çıktı: Babasına iş vereceğiz
cumhurbaşkanı erdoğan,asiye ateş,pitbull saldırısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, pitbull saldırısına uğrayan talihsiz Asiye'ye değindi. Kapıcı olan baba Hüseyin Ateş'in işten atıldığı ve evinden kovulduğu bilgisi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, babaya iş verileceğini söyledi.

KALICI HASAR RİSKİ YÜKSEK

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpek tarafından sitenin bahçesinde saldırıya uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde devam ediyor. Kafatası ve yüzünde ciddi doku ve kemik kayıpları olan küçük kızın hayati tehlikesi devam ederken doktorlar, durumunun ilk geldiği ana göre daha iyi olduğunu söylerek iyileşme belirtileri gösterdiğini kaydetti. Ancak küçük kızın vücudunda kalıcı hasarların kalma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Ateş ailesinin uzun yıllar gördükleri tüp bebek tedavisinin ardından dünyaya gelen Asiye tüm Türkiye'yi ağlatırken konuya ilişkin her gün kan donduran yeni bilgiler geliyor. 

ATEŞ AİLESİNE DEVLET ELİ UZANDI

Son olarak baba Hüseyin Ateş'in sitede kapıcı olduğu ve Asiye'ye saldıran köpeklerin site yöneticisine ait olduğu ortaya çıktı. Olayın ülkede infiale sebep olması üzerine baba işten atıldı ve evden çıkarıldı. Konuya ilşkin açıklama yapan ve artık ne bir işi ne de başını sokacak evi olduğunu söyleyen babaya devlet eli uzandı. Konuya ilişkin açıklama yağan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm aileye destek olunacağını duyurdu. Köpek sahiplerinin de yaptıklarının bedelini ödeyeceğinin altına çizen Erdoğan, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"BUNLARIN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ"

"Asiye yavrumuzu dün gece ambulans uçakla Antalya Üniversitesi'ne naklettik, orada gerekli olan operasyonlar kendisine yapılacak. Tabii ilginç olan bir şey var. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Ve ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar hiç böyle bir dertleri yok. O yavru orada paramparça oluyor, hala bu adamlar acaba babasını nasıl aldatırız gayreti içinde. Kandıramayacaksınız. Bunların da bedelini ödeyeceksiniz. Biz de anneyi de babayı da yavruyu da inşallah elimizden gelen tüm hassasiyetle en ideal şekilde ve doktorlarımızla tedavisini yaptıracağız. Babasını da kapıcı olarak çalıştığı o yerden alıyoruz, çok daha ideal bir yere inşallah çalışmak üzere sevk ediyoruz."

"BEYAZ TÜRKLER, SAHİP ÇIKIN HAYVANLARINIZA"

Gaziantep'te katıldığı toplu açılış töreninde yine Asiye'ye değinen Erdoğan, "İşte Asiye yavrumuzun başına gelenler. Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza. Asiye yavrumuz hamdolsun emin ellerde. Dün gece ambulans uçakla Antalya Üniversitesi'ne götürdük. Ömer Özkan hocamıza yavrumuzu teslim ettik. Yapılacak operasyonlarla inşallah yavrumuzu sağlığına kavuşturacağız." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...