Tgrt Haber
25 Haziran 2022 15:25 - Güncelleme : 25 Haziran 2022 15:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve NATO Sekreteri Jens Stoltenberg arasında kritik görüşme

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini görüştüğünü belirterek, "Önümüzdeki hafta Brüksel ve Madrid'de müzakerelere devam etme konusunda mutabık kaldık" dedi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve NATO Sekreteri Jens Stoltenberg arasında kritik görüşme
recep tayyip erdoğan,nato,jens stoltenberg

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması hala tartışılıyor. İki ülke Türkiye'nin vetosuna da takıldı. İki ülkeden de terör örgütleriyle ilişkilerini sonlandırmasını isteyen Türkiye ile NATO arasında görüşmeler sürüyor.

Son olarak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirdiği ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve NATO Sekreteri Jens Stoltenberg arasında kritik görüşme

MÜZAKERELERE DEVAM

Stoltenberg, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya başvurularını görüştüm. Önümüzdeki hafta Brüksel ve Madrid'de müzakerelere devam etme konusunda mutabık kaldık" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, 28-30 Haziran'da İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleştirilecek NATO Zirvesi'ne katılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...