Tgrt Haber
18 May 2015 20:19

Erdoğan’dan balkon konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Erdoğan, burada balkon konuşması yaptı.

Erdoğan’dan balkon konuşması
erdoğan, balkon, konuşma,

Basına kapalı gerçekleşen görüşme sırasında Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan kalabalık bir grup Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine tezahürat yapmaya başladı. Samsunluların coşkulu tezahüratı ve sevgisi karşısında ilgisiz kalmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte tarihi belediye binasının balkonuna çıkarak aşağıda toplanan vatandaşlara kısa bir konuşma yaparak teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Samsunlulara balkondan karanfil attı.

Renkli görüntülerin yaşandığı bu kısa buluşmanın ardından belediye ziyaretini tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine coşkulu tezahüratlar eşliğinde Samsun Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nı ziyaret etmek üzere Büyükşehir Belediyesi'nden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'na giderken de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendisine gösterilen sevgiye kayıtsız kalmayan Erdoğan, onları selamladı ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...