Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ocak 2015 12:35

Erdoğan'dan Cimuk'a, '1 numara olacaksın'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Abbas onuruna verdiği yemekte 16 yaşındaki genç sanatçı ile konuşması gündeme oturdu.

Erdoğan'dan Cimuk'a, '1 numara olacaksın'
erdoğan, cumhurbaşkanı erdoğan, cimuk, abbas,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas onuruna akşam yemeği verdi. Yemekte 'müzik dehası' olarak bilinen 16 yaşındaki piyanist Tambi Asaad Cimuk da mini konser verdi. Konser sonrası heyecanlı gördüğü Cimuk'u "Niye heyecanlanıyorsun, biz seninle telefonda böyle konuşmadık ki" diyerek öpen Erdoğan, genç piyaniste "Bir numara olacaksın" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret için Türkiye'de bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas onuruna akşam yemeği verdi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki resmi yemek, basına kapalı gerçekleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Yemekte, Suriye'den Türkiye'ye sığınarak, ailesiyle Bursa'ya yerleşen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Aralık 2014'te Türk vatandaşlığına geçen 16 yaşındaki Çerkez asıllı piyanist Tambi Asaad Cimuk da mini konser verdi. Konserin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Abbas, Cimuk ile sohbet etti. Heyecanlı gördüğü Cimuk'u "Niye heyecanlanıyorsun, biz seninle telefonda böyle konuşmadık ki" diyerek öpen Erdoğan, genç piyaniste "Bir numara olacaksın" dedi. Filistin Devlet Başkanı Abbas da, yaşını öğrendiğinde şaşırdığı Cimuk'u tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...