Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Haziran 2021 14:58

Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı: Eylem yapın bende katılırım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar'da cami açılışı sırasında vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısında bulundu. Vatandaşların Kirazlıtepe'de verilen sözlerin burada verilmediği söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanını yanına çağırdı ve vatandaşa destek verdi.

Erdoğan’dan kentsel dönüşüm çağrısı: Eylem yapın bende katılırım
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,kentsel dönüşüm,üsküdar,

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Burhaniye’deki Şehriban Hatun Camii’nin açılışına katıldı. Ülkedeki cami çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Erdoğan, "Camimiz mahallemize, tüm Müslümanlara hayırlı olsun diliyorum. Güzel bir mimariyle bu camiyi Tahsin Bey inşa etti. Bunu Kuran kursuyla birlikte yavrularımızın, komşularımızın emrine amade etti. Bizler de bütün Müslümanların verdiği desteklerle ülkemizin dört bir yanında mescitlerimizi, camilerimizi inşa etmeye devam ediyoruz. Bu yavrularımız için bu mescitler, bu camiler birer mektep, medrese olacak. Onların da geleceğe yönelik alnı secdede olacak" ifadelerini kullandı

GEREKİRSE ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÖNÜNDE EYLEM YAPIN

Açılış öncesinde Erdoğan burada bir ricada bulunacağım diyerek bölgedeki konutların kentsel dönüşüme girmesi konusunda belediye ve çevre ve şehircilik bakanlığında destek olunmasını istedi. Bir vatandaşın Kirazlıtepe’de verilen sözlerin burada verilmediğini söylemesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan “aynı sözleri ben veriyorum” dedi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'i yanına çağıran vatandaşların talebi üzerine söz aldı. Erdoğan, açıklamasının devamında Üsküdar Belediyesi’nin adım atmaması halinde vatandaşlara şunu söyledi: Eğer adımı atmazsa Üsküdar Belediyesi’nin önüne gidin. Orada oturma eylemi yapın. Ben de sizin yanınızda yer alacağım.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...