Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 20:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiliseye saygısızlığa sert tepki: Kabul etmemiz mümkün değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Surp Takavor Ermeni Kilisesi'ne yapılan saygısızlığa tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kiliseye saygısızlığa sert tepki: Kabul etmemiz mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Kabine Toplantısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İstanbul Kadıköy'deki kilise duvarına çıkanların saygısızlık olduğunu belirten Erdoğan, "Birliğimize beraberliğimize karşı bir provakasyon olarak görüyorum. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız. Böyle bir edepsizliği bizim kabullenmemiz mümkün değildir. Hangi dinden olursa olsun kalkıp kesinlikle onların mabetlerine bu saldırıyı kabul etmemiz mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN

Kabine Toplantıs'ında merakla beklenen Kurban Bayramı tatili hakkında açıklamalarda da bulunan Erdoğan, "Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor. Bayram tatili vesilesiyle yola çıkacak tüm vatandaşlarımdan trafik kurallarına riayet etmelerini, kazalara karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...