Tgrt Haber
28 Temmuz 2021 22:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'taki yangınla ilgili açıklama: Destek verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni'nde Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında zarar gören vatandaşlara destek verileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'taki yangınla ilgili açıklama: Destek verilecek
Antalya,Manavgat,Yangın,Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni'nde konuştu.

"YANGINDA ZARAR GÖREN VATANDAŞLARIMIZA HER TÜRLÜ DESTEK SAĞLANACAK"

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangınla ilgili tüm boyutlarıyla araştıralacağını belirten Erdoğan, "Olay tüm boyutlarıyla araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacaktır." dedi.

BAŞSAVCILIK TARAFINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın tüm yönleriyle araştırılması amacıyla soruşturma başlatıldı. Başsavcılığın talimatı ile orman yangınlarının başladığı ve güzergahındaki yerlerle ilgili kamera görüntülerinin tespiti ile diğer delillerin araştırılmasına devam edildiği bildirildi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada soruşturma çok yönlü ve titizlikle devam ettiği kaydedildi

"ÇİĞERLERİMİZ YANDI"

Bakan Kurum sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Manavgat’ta ormanlarımızla birlikte bizim de ciğerlerimiz yandı. Yangın faciasından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hasar tespit çalışmaları için ildeki ekiplerimizin yanı sıra bölgeye çevre illerden ekiplerimizi sevk ediyoruz.

Yangının söndürülmesine müteakip ilçemizde toplam 12 ekibimiz ve mobil laboratuvarlarımızla hasar tespit çalışmalarımızı hızla neticelendireceğiz. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir an önce saracağız” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manavgat'taki yangınla ilgili açıklama: Destek verilecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...