Tgrt Haber
24 Haziran 2021 14:09

Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin İstişare Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istediğini belirtti.

Ömer Çelik: Cumhurbaşkanı yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istedi
Ömer Çelik,AK Parti,Cumhurbaşkanı Erdoğan

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle buluştuğu İstişare Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.

Çelik, devam eden toplantılarda yeni anayasa konusunun ele alındığını bildirdi.

ERDOĞAN'DAN VEKİLLERE TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleri toplantısında, yeni anayasa sürecine sahip çıkılmasını istediğini belirten Çelik, ''Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin mutlak suretle sivil bir anayasaya sahip olması gerektiğinin ve gelecek nesillere bir miras olarak bırakılması noktasında değerlendirme yaptı'' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlarla bir arada bulunulması gerektiğini söylediğini belirten Çelik, "Cumhurbaşkanımız son zamanlarda yaptığı temaslarla ilgili olarak değerlendirmelerini milletvekili arkadaşlarımızla paylaştı. Bütün gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz." dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...