Tgrt Haber
28 Ağustos 2016 21:48

Erdoğan'ın konvoyunda dikkat çeken detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'teki programında ABD başkanları için de uygulanan ikiz makam araçlı önlem alındı

Erdoğan'ın konvoyunda dikkat çeken detay
fors, erdoğan,

Gaziantep'teki resmi programlarında Cumhurbaşkanlığı otobüsünü kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyuna açıklanmayan programında ise ikiz makam aracı kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziantep programında yoğun güvenlik tedbirleri alınırken, Erdoğan resmi programlarına Cumhurbaşkanılığı otobüsü ile katıldı. Kamuoyuna açıklanmayan programlarda ise aynı marka, model ve renkteki 2 ayrı araç kullanıldı. Her iki makam aracında da Cumhurbaşkanlığı forsu kullanması dikkat çekti.Erdoğan daha önceDiyarbakır'da ise ikiz konvoy kullanmıştı.

AMERİKAN TİPİ ÖNLEM

Erdoğan'ın kullandığı bu önlem, genelde Amerikan Başkanları için kullanılan yöntem olarak biliniyor. Erdoğan, yola çıkarken birbirinin aynısı iki makam otomobilinden birine biniyor. Erdoğan'ın hangi araca bineceğine son anda karar veriliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...