Tgrt Haber
16 Haziran 2021 16:16

Erdoğan’ın okuduğu şiir ayakta alkışlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan Milli Meclisi’nde yaptığı konuşma sonrası okuduğu şiir, Azerbaycan milletvekilleri tarafından ayakta alkışlandı

Erdoğan’ın okuduğu şiir ayakta alkışlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan,Azerbaycan&tt2;,şiir,Azerbaycan şiir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi Azerbaycan ziyareti devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Milli Meclisi'nde Azerbaycan milletvekillerine seslendi. Türkiye- Azerbaycan kardeşliğe vurgu yapan Erdoğan, Dağlık Karabağ zaferiyle ile ilgili vurgu yaptı. Dağlık Karabağ zirvei ile birlikte yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Erdoğan, şiir öncesi "Sözlerime, büyük şair Bahtiyar Vahapzade'nin şu mısraları ile son vermek istiyorum." diyerek başladı.

AZERBAYCAN MİLLETVEKİLLERİ DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLADI

Bahtiyar Vahapzade'nin 'Azerbaycan-Türkiye' şiirini okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra ise Azerbaycan milletvekilleri tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Erdoğan’ın okuduğu şiir ayakta alkışlandı

Erdoğan’ın okuduğu şiir;
Bir ananın iki oğlu,
Bir emelin iki kolu.
O da ulu, bu da ulu
Azerbaycan – Türkiye.
Dinimiz bir, dilimiz bir,
Ayımız bir, yılımız bir,
Aşkımız bir, yolumuz bir
Azerbaycan – Türkiye.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...